• New
Handheld Семенозачаток с изключение на светлината на ултравиолетовата лампа светлина, Факел Led

Handheld Семенозачаток с изключение на светлината на ултравиолетовата лампа светлина, Факел Led

Buyers rating:
BGN 57.60

Наличност


Светлина, UV-C може да се използва, за да се изключи всеки биологичен загрязняющий елемент. Различни организми изискват различна интензивност на UV-C светлина, за да се стерилизира, но всеки биологичен микроорганизъм може да бъде отстранена с помощта на UV-C, включително Торс и MRSA (ауреус). UV-C светлина е особено ефективен за нетекущите устойчиви микроорганизми, тъй като мутации, които повишават медикаментозна резистентност, не правят микроорганизъм по-устойчив на UV-c стерилизация.
А ти някога.. остави си чантата на пода кино? Скочи върху него в салона? Магазин за хранителни стоки в сезона на грипа? Нарежете на суровия пиле на вашата дъска за рязане? Да използват компютъра, до който всеки има достъп? Децата от споделено пътуване? Хвърлят неизядена закуски обратно в раницата? Ползвате баня и тоалетна в самолет??? Сложи спортна чанта на пода в съблекалнята? Издигане на биберон-залъгалка на бебето от земята? Използвайте дистанционното управление на хотела? Да позволи някой да се възползват от вашия мобилен телефон?
Чист, здравословен живот може да бъде подобна на бегущую ръкавицата микроб. Мда UV СВЕТЛИНИ поставя на стената на защита в ръцете си с помощта на преносим бактерицидного светлина. Лек и удобен, МДА дезинфекцира повърхности и предмети със същото UV-C светлина, която стерилизира хирургически инструменти. Ултравиолетовата радиация и нанотехнологиите премахване на 99,9% от микробите, причиняващи настинки и грип, а също и e-coli, салмонела, мухъл, гъбички и MRSA (ауреус). В дома, На работа, на обществени места, за всички повърхности висока-за докосване, за пречистване на МДА ще бъде най-относящи се до околната среда, отговорна скъп убие семенозачатки без химикали - ръце-надолу.
Включва ултравиолетова светлина и нанотехнологии за премахване на 99,9% от микробите, които причиняват настинка и грип, както и e-coli, салмонела, мухъл, гъбички и стафилокок MRSA (метициллин-резистентный златист стафилокок)
Вграден 4-watt бактерицидный ултравиолетова светлина деактивира, ДНК, бактерии, вируси и други патогенни микроорганизми, унищожава способността им да се възпроизвеждат
Подходящ за прочистването на маски, кухненски плотове, мивки и чинии, повърхности за баня, компютърни клавиатури, дистанционни управления, мобилни телефони, клещи за нокти, обувки, дрехи, чанти, ножици, детски играчки, пустышек, кофи за пелени, измама листа, колички - най-ежедневните предмети.

Основни свойства

Мощност:
4w
Тип Елемент:
Uv Лампи
документ:
CE
Напрежение:
12V
търговска марка:
АХА
Място на произход на стоките:
Китай (Континентален)

Клиентите също го харесват