• New
Кътър стрелките на най-високо качество на ротационен удобен, безопасен и лесен за това да се работи YH-930

Кътър стрелките на най-високо качество на ротационен удобен, безопасен и лесен за това да се работи YH-930

Buyers rating:
BGN 31.98

Наличност


start16616613947405
end16616613947405
Този списък е предназначен за напълно нов въртящия се нож ARROW удобен, безопасен лесен за работа YH-930. Той е направен в Тайван с най-високо качество.
Диаметър на ножа : 45 мм
Ако поръчате смесени продукти, моля, свържете се с нас, преди да се плати. Ние ще направим доставка на по-ниски.
Ние предлагаме комбинирана доставка и обикновено изпрати въздушна поща стълб кит първи клас, ако искате да изпратите друг куриер, моля свържете се с нас.
ДОСТАВКА :
*Обикновено ние ще изпратим на стоки в рамките на 2-7 работни дни след потвърждаване на плащането и ние ще ви уведомим номер за проследяване, след изпращане на стоките.
*Всички наши продукти ще бъдат изпратени на адрес на клиента Aliexpress, Моля, потвърдете адреса си на Aliexpress, преди да поръчате.
Продавачът не може да покрие митническата такса и данък върху вноса.
Гаранция и политика на връщане на стоки :
* Общи страната, срокът за доставка е около 15-40дней. Бразилски и руските клиенти се обърне внимание, че времето за доставка е около 20-60 дни, дори и повече дни. Ако искате да получите по-рано, можете да изберете друга експрес, но ще трябва да заплати част на доставка, моля, свържете се с нас за повече информация.
* Ако имате продукт DOA(Dead On Arrival) или грешен продукт, който искате да се върнете или размените, моля, свържете се с нас. Всички рекламации трябва да бъдат непокътнати и съвсем нови. По някаква причина, ако не сте доволни, купувачът носи отговорност за обратно превоз на товари, както и всички митнически такси, данък върху вноса.
Коментари :
*Ние се надяваме, че ще ни оставите положителен коментар и ни дадете пет звезди по отношение на всички подробни оценки на продавача(международни покупки изискват повече време, Моля, разберете). Нашата система ще направи същото за вас. Ние ценим вашият бизнес и се надяваме в скоро време да се разправям с теб на бизнеса.
*Ако имате някакви въпроси, ние ще бъдем много щастливи да ви помогнем.

Основни свойства

Материал:
Стомана
Дебелина на:
0,6 инча
Дължина:
6.5inch
Номер На Модела:
YH-930

Клиентите също го харесват