• New
безплатна доставка ролкови колела yoyo skate hot red

безплатна доставка ролкови колела yoyo skate hot red

Buyers rating:
BGN 72.00

Наличност


ДОБРЕ ДОШЛИ
Име на продукта : вградени ролкови кънки, колела
Твърдост : 85А
Размер :
1. 72 мм
2. 76 мм
3. 80mm
Скъпи приятели, в какъв размер искате, моля оставете съобщение при поръчка. Благодарим ви.
ДОСТАВКА :
Доставка ще се извърши в най-кратък срок след вашето плащане. Това поща въздушна поща на Китай, като цяло, ще бъдат доставени в рамките на 10-35 дни. Ние се надяваме, че той ще пристигне навреме, но така или иначе това е международна доставка в пощенската система. Времето за доставка ще зависи от компанията за доставка и вашите местни обичаи и местната ефективност. Ако искате други начини на доставка, моля, свържете се с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.
Нашите думи :
Скъпи приятели, ние носим отговорност за щети на стоките до вашия получаване. Моля, свържете се с нас в рамките на 5 работни дни, а направете снимка на повредени елементи, ние ще ви възстановим парите.
Ако сте недоволни от puchase след получаване на поръчката, също така, моля, свържете се с нас в рамките на 5 работни дни.
В този случай, моля, поемате транспортните разходи по доставката и изпращане обратно.
Скъпи приятели, между нас е голямо разстояние, и ако изпращане назад, а след време и плащането не се оползотворяват, че ние сме много последователно и внимателно да доставяме висококачествени продукти. има също така в случай, че някои от вас не са доволни от детайли, не се притеснявайте, свържете се с нас, ние ще получим най-добрият начин за решаване на този проблем. Щастливо пазаруване ^_^
Скъпи приятели, в какъв размер искате, моля оставете съобщение при поръчка. Благодарим ви.

Основни свойства

Място на произход на стоките:
Гуангдонг, Китай (Континентален)

Клиентите също го харесват